Huisregels

Entree tijden 

Zaterdag 23 juli 2022 vind het Reggae Rotterdam plaats in het Kralingse Bos. Het festival is vanaf 13:00 – 23:00uur. Het is na 21:30 uur niet mogelijk om het festivalterrein te betreden.

Ook zal er geen restitutie plaatsvinden voor je aangeschafte ticket, dus wees op tijd!

 

Leeftijd: 

Reggae Rotterdam festival is toegankelijk voor alle leeftijden. Kinderen tot en met 12 jaar bezoeken het festival gratis. Er kan ten alle tijden gevraagd worden om een identiteitsbewijs, vergeet deze niet mee te nemen. Bij het niet tonen van een identiteitsbewijs aan de beveiligingsmedewerkers kan je de toegang worden geweigerd. Bezoekers jonger dan 18 jaar krijgen een afwijkend polsbandje, waarmee het niet mogelijk is om alcohol te bestellen.

Alle jongeren onder de 18 jaar moeten met een volwassene begeleiding naar het festival, let op is dit niet het geval zal de toegang je geweigerd worden. Alle bezoekers vanaf 12 jaar moeten in bezit zijn van een geldig ticket voor Reggae Rotterdam.

 

Tickets: 

Koop je tickets via de website (reggaefestival.nl/tickets), bezoekers dienen in het bezit te zijn van een geldige entreekaart/ticket die zijn gekocht via de website, via officiële partners of de officiële Reggae Rotterdam hardcopy ticket verkooppunten.

De hardcopy verkoop punten zijn Funky House op de Korte Hoogstraat 15A of op de West kruiskade 33B bij Kapsalon Elaine te Rotterdam. Pas op voor illegale verkoop van de tickets. Wij staan niet garant voor tickets die verkocht zijn door derden.

 

Covid-19: 

  • Op dit moment zijn geen coronatoegangsbewijs meer nodig.
  • Geen vaste zitplaats meer nodig
  • 1,5 met afstand niet meer verplicht
  • Een. Mondkapje niet meer verplicht

 

Mochten de bovenstaande maatregelen worden toegepast vanuit de RIVM zullen wij dit vroegtijdig communiceren en opnemen in onze huisregels.

 

Lockers: 

Er zijn voldoende kluisjes te huur op het festivalterrein, elke kluisje heeft ruimte voor ongeveer drie jassen. Na het betalen van kluishuur en borg voor je kluissleutel is je kluisje gedurende het hele evenement voor jou vrij toegankelijk.

 

Kiss & Ride: 

Voor de Kiss, Ride en Taxistandplaats hebben wij gezocht naar een rustige weg om in en uit te kunnen stappen. Dit vindt plaats op de Karmelweg. Borden zullen hiernaar verwijzen om te voorkomen dat men op de Kralingse Plaslaan stopt.

 

Auto: 

We raden festival bezoekers aan om het openbaar vervoer te reizen. Er is niet voldoende parkeergelegenheid in de omgeving. De bezoekers die toch met de auto komen worden door verwezen naar parkeerterrein Veilingterrein. De route naar het terrein wordt aangegeven met vervang borden, deze zijn opgezet langs de weg. Let op: dit is een betaalde parkeergelegenheid.

 

Eten & Drinken: 

Het meenemen van Eigen drank en/ of eten is absoluut niet toegestaan. Graag verzoeken wij alle bezoekers om dit ook niet mee te nemen naar het terrein om zo te voorkomen dat iedereen in een lange rij komt te staan.

 

Alcohol:

Het is voor bezoekers onder 18 jaar niet toegestaan om alcohol te kopen en /of te consumeren. Daarnaast is het voor bezoekers van 18 jaar en ouder niet toegestaan om alcohol door te geven aan bezoekers jonger dan 18 jaar. Overtreding hiervan kan tot verwijdering van het terrein leiden en een geldboete van de politie.

 

Op verzoek van het festival personeel, security of andere bevoegden dient een ID-bewijs getoond te kunnen worden waardoor de leeftijd kan worden vastgesteld. Bezoekers jonger dan 18 jaar ontvangen een afwijkend polsbandje waarmee geen alcohol kan worden besteld.

 

Wat is niet toegestaan op het festivalterrein?

Drank (ook geen uitzondering op plastic water flesjes), bidons of vergelijkbare harde plastic flessen, eten, spuitbussen (m.u.v. zonnebrandcrème, deodorant en parfum), navulling voor e-sigaretten, grote tassen of rugzakken, grote vlaggenstokken, selfiesticks, go-pro’s of professionele foto/videoapparatuur, wandelstokken (m.u.v. medische krukken).

 

Toegankelijkheid 

Het Reggae Rotterdam festival wil toegankelijk zijn voor zo veel mogelijk mensen. Heb je wat extra ondersteuning nodig om Reggae Rotterdam voor jou mogelijk te maken?

Je kunt een aanvraag doen voor diverse ondersteunende faciliteiten. Stuur vóór 8 juli een e-mail met je (aan)vraag, naam en contactgegevens naar info@reggaefestival.nl en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

 

Toegangsbewijs: 

Neem je geprinte tickets mee naar het festival. Tickets via mobiel zijn vaak moeilijk te scannen en zorgen voor een lange rij. Reggae Rotterdam festival hanteert het binnen = binnen beleid. Dit houdt in dat als je eenmaal het terrein op ben als bezoeker dat je het terrein niet af kan gaan.

 

Mocht je toegangsbewijs hebben gekocht maar geen ticket hebben ontvangen, geen paniek. In dit geval willen we je verzoeken naar de website te gaan www.stager.nl, in het menu balk tickets kwijt? Jou email adres invullen waarop de ticket naar de juiste email adres gestuurd zal worden.

 

Of neem contact op met stager.co/nl/support-form-ticket-kopers Stager is de partij die over de kaartverkoop van Reggae Rotterdam gaat. Ze helpen je met al je ticket vragen en zorgen direct voor oplossingen.

 

Betalen: 

Op het festivalterrein betaal je met tokens (consumptiemunten). De tokens koop je bij de diverse munten verkooppunten op het terrein. Op het terrein kan je de tokens kopen met contact geld, pin (maestro) of creditcard (Visa en of Mastercard).

 

Poncho’s 

Bij slecht weer (regen) delen wij gratis poncho’s uit. Kijk vooraf het festival naar de KNMI weerbericht en zorg voor een gepaste festival kleding. Het meenemen van een paraplu is niet toegestaan.

 

Lost & Found: 

Er is een lost & found balie bij de kluisjes aanwezig op het festivalterrein. Terugvorderingen na het evenement kunnen aangegeven worden per mail: info@reggaefestival.nl

 

Video en audio opnames: 

Professionele video- en audio opnames zijn niet toegestaan op het festivalterrein, mits met nadukkelijke schriftelijk toestemming van de organisatie.

 

EHBO 

Het festivalterrein is voorzien van twee EHBO-posten (First aid post), spreek de beveiliging of medisch team aan als eerst hulp benodigd is. Voor een pleister, aspirines of om af te koelen kun je ook terecht bij de EHBO-post.

 

Oordoppen: 

Je hebt maar een paar ogen, dus zorg er goed voor! Maak gebruik van oordopjes en zorg dat je voldoende afstand neemt van de boxen. Oordopjes zijn te koop bij alle bar-verkooppunten op het festivalterrein.

 

Rolstoelen: 

Het festivalterrein is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. De beveiliging en het barpersoneel zijn beschikbaar voor mogelijke ondersteuning. Hou er rekening mee dat het terrein gras-zand bevat en dus een obstakel kan zijn voor mensen met een handicap.

 

Wapens: 

Het bezit van slag, steek- of vuurwapens, alsmede voorwerpen die als wapen gebruikt kunnen worden, is verboden! Bij constatering zal u worden overgedragen aan de politie.

 

Drugs:

Het Reggae Rotterdam festival heeft een zero tolerance beleid, dit betekent dat (hard)drugs niet is toegestaan op het festival. Overtreding hiervan kan tot verwijdering van het terrein leiden en een geldboete van de politie. Ook lachgas is ten strengste verboden! Bij constatering van (openlijk) gebruik, handelen en/ of bezig volgt inbeslagname en/of overdracht aan de politie.

 

Fouilleren:

Bij betreding van het terrein stemt men automatisch in met vrijwillige fouillering. Gaat u hier niet mee akkoord kan de toegang u geweigerd worden en zal er ook geen restitutie plaatsvinden zoals in de algemene voorwaarden omschreven staat.

 

Gedrag: 

Ongewenste intimiteiten, racisme en discriminatie zijn niet geoorloofd en leiden tot verwijdering. Agressie (ook mondeling) bedreiging naar personeel of beveiligingsdiensten, alsmede vernieling van goederen zijn verboden en leiden tot verwijdering.

 

Aanwijzingen: 

Aanwijzingen van het personeel of de beveiligingsdienst dienen ten alle tijden te worden opgevolgd.

 

Samenscholing: 

Wij behouden ons het recht bij vermoedens onzerzijds van samenscholing  waarbij hinder, gevaar en/ of overlast aan derden wordt veroorzaakt, de samenstellers onmiddellijk de toegang te ontzeggen en/ of te verwijderen van het evenemententerrein.

 

Diefstal: 

Bij diefstal zal te allen tijde aangifte worden gedaan bij politie.

 

Dieren:

Dieren worden niet toegelaten op het festivalterrein.

 

Fietsen:

Fietsen worden niet toegelaten op het festivalterrein. Hier is een fietsenstalling voor opgebouwd. De informatie hierover zal gaande het evenement nadert worden gedeeld aan alle kaartkopers per mail.

 

Let Op! 

Bij het niet instemmen met de bovenstaande huisregels wordt u de toegang geweigerd, zonder het recht op een vergoeding van de kosten voor het toegangsbewijs en eventueel in rekening gebrachte servicekosten.